Wednesday, 26 September 2012

Budak

Sejak 2 menjak ni aku asek skip sekola.. sebab aku p amek lesen.. hehe.. aku rindu la kt sorang budak ni.. tapi aku tgk die mcm tak rindu aku pn.. haha.. hari tu aku ckp kt die.. aku balik tak naik bas.. die kate ok je.. tak tanye pn knp oe something els.. haha.. aku tak tahu nk ckp pe.. tu je la kot..

ape dah jadi ?

huu.. ape dah jadi kt blog ni ? aku dah penen la nk setting².. sumenye lain mcm.. pelik ooo..

Friday, 3 August 2012

heee

blog ni aku dah tak pakai.. hehe.. aku dah pencen

Saturday, 28 January 2012

Huu :( kawan aku nak pindah lorh ..

urm.. bye² my friend.. sedeh juga ade kawan nak pindah.. lepas ni tak dok sape da aku nk kenekan.. kalau nk pegi kelua tanjung ramai² mesti die ni yg plan.. tapi die punye plan rush.. tak tanye org tau² die da buat.. haha.. tapi yg lawaknye asal buat jumpe je mesti die yg lambat.. haha.. biase lorh.. janji melayu.. ^_^ hari rabu hari tu die ajak jumpe dkt kfc tanjung.. haha.. die juga la yg lambat.. sebab die kate die pegi medical check up dulu.. =.= haha.. walaupun die lambat die saport duit kami mkn.. ala tambah 30 ke 20 ringgit.. lupe la.. haha.. aku pulak 5 ringgit je bayo.. aku dgn akmal aznan.. haha RM 5 n RM 5 kan RM 10.. haha.. kalau ikutkan kene bayar 10 seorang.. kirenye kami kene kongsi la.. tapi ade seorang penganjur yg baik hati dah saport sikit.. so aku dgn akmal dpt la 1 sorang.. haha.. aku tak bagi ape² pn dekat die.. khaha bagi ais cream.. alamak lupe pulak name ais cream tu.. haha.. aku cume tak de duit je.. sebab xde income.. kalau tak 1 kedai aku bagi dkt die.. haha ! =.=
so ape aku nk ckp lagi eyh ??
that all for today..



Selamat Tinggal KawanKU..
 

Aku lupe die nk pinda dkt mane.. hehe..

JANGAN LUPA KAMI DISINI YA NURHAZWANI AZYAN


AKU DA ANGGAP KAU MCM KAKAK AKU.. ^_^

Friday, 27 January 2012

i'm soo happy !

i'm soo happy ! i'm soo happy ! i'm soo happy ! i'm soo happy ! i'm soo happy ! i'm soo happy ! i'm soo happy ! i'm soo happy ! i'm soo happy ! i'm soo happy ! i'm soo happy ! i'm soo happy ! i'm soo happy ! i'm soo happy ! i'm soo happy ! i'm soo happy ! i'm soo happy ! i'm soo happy ! i'm soo happy ! i'm soo happy ! i'm soo happy ! i'm soo happy ! i'm soo happy ! i'm soo happy ! i'm soo happy ! i'm soo happy ! i'm soo happy ! i'm soo happy ! i'm soo happy ! i'm soo happy ! i'm soo happy ! i'm soo happy ! i'm soo happy ! i'm soo happy ! i'm soo happy ! i'm soo happy ! i'm soo happy ! i'm soo happy ! i'm soo happy ! i'm soo happy ! i'm soo happy ! i'm soo happy ! i'm soo happy ! i'm soo happy ! i'm soo happy ! i'm soo happy ! i'm soo happy ! i'm soo happy ! i'm soo happy ! i'm soo happy ! i'm soo happy ! i'm soo happy ! i'm soo happy ! i'm soo happy ! i'm soo happy ! i'm soo happy ! i'm soo happy ! i'm soo happy ! i'm soo happy ! i'm soo happy ! i'm soo happy ! i'm soo happy ! i'm soo happy ! i'm soo happy ! i'm soo happy ! i'm soo happy ! i'm soo happy ! i'm soo happy ! i'm soo happy ! i'm soo happy ! i'm soo happy ! i'm soo happy ! i'm soo happy ! i'm soo happy ! i'm soo happy ! i'm soo happy ! i'm soo happy !

huu aku happy sangat sekarang ni.. first of all aku dah jatuh hati dkt someone.. haha.. bagi aku die comel.. huu.. ramai gak budak laki nk try die.. haha.. aku pn nasib baik ade kawan tlg.. kalau tak aku tak kenal lansung die.. =.= nak seribu daya.. tak nak udah diam² je.. haha.. ^_^ aku tak tahu nk kate ape da ni.. that all for today.. assalamualaikum   ^_^

Wednesday, 4 January 2012

Hari first sekolah..

huh.. hari ni hari first g sekola.. best jugak.. tapi ade yg xbest.. aku nk cerite dr aku kulua umah.. aku klua umah naik moto then aku p kt medan selera behrang.. mule² aku risau jugak.. hehe.. sebab tkt xde bas.. =.= tapi lambat jugak la bas hari ni.. haha.. mcm ape tah.. bas punye la sempit.. haha.. tu ok lagi.. yg paling malang nye.. kasut aku beso.. haha !!! dr mule je aku jumpe org yg aku knl.. aku dok tanya.. 'weyh² nampak beso xkasut aku ??' asal jumpe je kawan aku.. aku tanye.. haha.. siries aku rase pelik.. nk jalan pn susah.. sbb kasut aku beso.. haha !! then perimpunan.. huh sume da mcm ape tah.. sume form 4 mcm nk buat 1 line je.. haha ! rase mcmda besambung dgn line pmpuan.. huu.. then cikgu pn uruskn yg belakang² tu.. haha.. kene pulak bile cikgu pisah kn line aku yg belakang sekali.. huu.. xbiase.. rase lain mcm je.. haha.. then ade la dtg sorg insan yg berhati mulie.. aku soh die masuk line aku.. die pn bediri la belakang aku.. heee.. then cikgu pn mule la ceramah kt dpn.. haha ! unlung la kalo aku nk dgr.. dok sembang ade la..

huuu.. lepas perimpunan.. form 4 kene stay kt dataran mase form 5 nk klua line.. aku ternmpk seorang insan yg aku nk sgt tgk.. (bkn ternmpk tapi aku yg dok usha haha ! ) perhh.. cantik die.. bag die hitam.. pakai spek.. comel gile.. cair aku tgk.. haha !

then kami form 4 disuruh msk pusat sumberrr.. perh memule masuk.. bapak !! panas.. ! then lame kelamaan sejuk la.. tp siket je.. =.= haha.. kami minggu orentasi.. aku yg cikgu ckp kt dpn tadi aku pn xtw.. haha ! tapi yg bestnye.. mase cikgu dok ceramah kt dpn.. ade pulak la sorg bdn dok ketot.. kalo wangi xpe.. ni bapak busuk !! haha ! then mase cikgu akhe bagi ceramah.. cikgu tu touching sbb kami xnk diam.. haha.. die pn malas nk bagi ceramah.. haha.. kalo aku cikgu tu pn aku mrh ! heee...

then sampai mase untuk balik.. aku pn blar arr.. jln kaki ke luar.. huh menapak ! sebab aku nk pegi tanjung malim.. mkn kfc dgn kawan².. hahaha..

^_^ that all for today.. cewah ! thnx for reading.. ^_^ assalamualaikum..

Sunday, 1 January 2012

Aku nk masuk vokasional

wooo... sedar xsedar aku da form 4.. haha.. da tahun 2012.. kejap je rase.. aku xtahu nak tulis ape.. hehe.. aku da isi borang nk masuk vok.. hope aku dpt masuk sokola tu.. doakan aku yeaa ^_^.. that all kot.. hehe.. sorry update pendek sgt..